Според сведения на Държавна агенция Национална сигурност (ДАНС) няколко десетки души

...
Според сведения на Държавна агенция Национална сигурност (ДАНС) няколко десетки души
Коментари Харесай

`Десетки души са се занимавали само с купуване на гласове за ГЕРБ през ноември` |

Според сведения на Държавна организация „ Национална сигурност ” (ДАНС) няколко десетки души са се занимавали единствено с пазаруване на гласове в интерес на ГЕРБ на последните избори. 

Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков по време на постоянния парламентарен надзор в отговор на въпрос от Бранимир Балачев от ГЕРБ.

Балачев изиска Рашков да изясни дали има формирани преписки в МВР-Варна за закононарушения против политическата система по време на предизборната акция за изборите 2 в 1 през ноември. Депутатът от ГЕРБ настоя Рашков да изясни каква е отговорността на Министерство на вътрешните работи за " хаоса " по време на акцията. " Ако няма наказани и привлечени лица – виновността е ваша ", счита Бранимир Балачев. 

" По Вашата логичност органите на Министерство на вътрешните работи и прокуратурата не би трябвало да протягат ръка на свободата на никого, даже да е направил и най-тежкото закононарушение. Не може да се приказва това от трибуната на Народното събрание. Недейте наскърбява чиновниците на Министерство на вътрешните работи ", сподели Бойко Рашков. 

По думите на Рашков в момента има три висящи досъдебни производства по случая и събраните предварителни материали са докладвани в съответните териториални дирекции на вътрешното министерство. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР